Familija Rodić juče je proslavila svoju krsnu slavu Đurđevdan u Titelu gde Veljko i Bogdana Ražnatović žive gotovo od kada su se venčali.

Naime, Rodići u Titelu tačnije u mestu Titelski breg poseduju dve kuće udaljene na samo nekoliko metara jedna od druge. U jednoj, tačnije većoj i novijoj žive Bogdan i Veljko sa njenim roditeljima, Danijelom i Bogdanom, ali i najstarijom sestrom Natašom.

U drugoj, starijoj kući živi Bogdanina baka Jevrosima, a u sklopu čije kuće se nalazi i ogromna farma po kojoj su Rodići i poznati.

Kuća u kojoj živi najstarija članica porodice, kako su rekli u komšiluku, izgrađena je pre nekoliko decenija, a prošle godine je i renovirana potpuno.

Fasada više nije u upadljivoj zelenoj boji, a pored toga, ni ograda na terasama više nije drvena, kao nekada, već betonska.

Međutim, kuća u kojoj žive Veljko i Bogdana iako spolja ne odaje takav dojam, mnogo je luksuznija od bakine kuće.

Njihova kuća sa ogromnim dvorištem opasana je visokim zidinama i neobičnom kapijom. Bokser je u raskošnom dvorištu napravio i prostrani bazen, ali izgradio mali letnjikovac iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u letnjim danima.

Kurir.rs/Telegraf

Bonus video:

Reply
Share this

REALITY & TV